Furt de apă la o spălătorie auto

vineri, 17 mai 2013
Furt de apă la o spălătorie auto

Furt de apă la o spălătorie auto

Reprezentanii SC RAJA SA continuă să aibă probleme cu agenții economici care doresc să consume apă fără să o plătească.

În 2012, la agenţii economici din Mamaia şi Constanţa s-au montat contoare electronice cu citire la distanţă, astfel că reprezentanţii SC RAJA ştiu în orice moment câtă apă se consumă la fiecare unitate. În cazul în care la un agent economic nu se mai înregistrează apă consumată, în sistem se declanșează un semnal de alertă, iar echipele de control ale societății se deplasează să facă verificări în teren. Investiția și-a dovedit încă o data eficiența, pentru că, în cursul zilei de vineri (17 mai), o echipă de control a societății distribuitoare de apă s-a deplasat la spălătoria auto „Pui de Urs”, unde s-a depistat că aparatul de măsură a consumului de apă a fost deteriorat la doar o săptămână de la ultima citire.

„Mecanismul de înregistrare de la contorul electronic de citire de la distanță a fost găsit  deteriorat. Pe numele administratorului va fi întocmită o sesizare penală”,a precizat Irina Oprea, purtătorul de cuvânt al SC RAJA SA. Echipa sosită la fața locului a sigilat branșamentul, iar societății care deține spălătoria auto i s-a calculat un consum de apă în sistem retroactiv și paușal de 6.000 metri cubi de apă, care se ridică la aproximativ 60.000 de lei. Mai mult decât atât, societatea va fi nevoită să achite costurile aferente rebranșării și aparatului de măsură deteriorat.

C.P.

RECOMANDARI:

, , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Sociale:

RSS

BANCUL ZILEI

  • HOROSCOP Luni, 24 noiembrie

    HOROSCOP Luni, 24 noiembrie

    HOROSCOP Luni, 24 noiembrie HOROSCOP Berbec Aveţi noroc în tranzacţii comerciale. Obţineţi multe satisfacţii

Like me!