Mii de locuri de muncă în Sănătate, din 2013

joi, 09 august 2012

Mii de locuri de muncă în Sănătate, din 20132766 de locuri de muncă vor fi disponibile în sistemul sanitar de la 1 ianuarie 2013. Acestea vor fi disponibile după 1 ianuarie vor fi deblocate în sistemul sanitar, după ce Guvernul a aprobat un act normativ în acest sens. Executivul a aprobat, la solicitarea Ministerului Sănătăţii, hotărârea de guvern privind ocuparea unui număr de 2.766 de posturi vacante din sistemul sanitar. Actul normativ prevede o deblocare a unui număr de posturi vacante atât pentru unităţile sanitare din reţeaua Ministerului Sănătăţii, cât şi pentru cele al căror management a fost transferat la autorităţile administraţiei publice locale.
Cele 2.766 de posturi care vor fi deblocate la nivel naţional vor fi repartizate pentru personalul de specialitate medico-sanitar, personalul auxiliar sanitar şi personalul de specialitate din compartimentele paraclinice medico-sanitare din unităţile din sistemul sanitar.

M.P.

RECOMANDARI:

, ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Sociale:

RSS

BANCUL ZILEI

  • Bancul zilei

    Bancul zilei

    - Domnişoară, părul dumneavoastră este extraordinar!- Îl am de la

Like me!