Autoutilitara Iveco furata, descoperita in vama Negru Voda

duminică, 02 martie 2014

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în P.T.F. Negru Vodă o autoutilitară marca Iveco înmatriculată în Italia, care figura ca fiind furată, pe care doi cetățeni români încercau să o scoată din țară.

Autoutilitara Iveco furata, descoperita in vama Negru Voda

Autoutilitara Iveco furata, descoperita in vama Negru Voda

În data de 28.02.2014, în jurul orei 05.30, în P.T.F. Negru Vodă s-au prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră cetățenii români C.V., în vârstă de 33 ani, și Z.C. în vârstă de 57 ani, care călătoreau cu o autoutilitară marca Iveco, model Daily, înmatriculată în Italia.

În urma verificărilor a fost constatat faptul că autoutilitara figurează în baza de date ca fiind furată din Italia, de la sfârșitul lunii februarie 2014. Pasagerul din dreapta, domiciliat pe raza județului Neamț, a declarat că a împrumutat autoutilitara de la un cetățean italian, fără a cunoaște faptul că aceasta era declarată furată.

Bărbatul în cauză a mai declarat că a apelat la conducătorul auto, domiciliat în județul Bacău, cu scopul de a se deplasa împreună în R. Bulgăria.

Autoutilitara, evaluată la aproximativ 13.000 lei, a fost indisponibilizată la sediul S.P.F. Negru Vodă.

Polițiștii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, faptă prevăzută și sancționată de art. 228, alin. 1 din Codul Penal.

A.T.

RECOMANDARI:

Sociale:

RSS

BANCUL ZILEI

Like me!