Reteta minune cu namol de Techirghiol

vineri, 24 ianuarie 2014

Povestea Oanei Stan, master în marketing internațional la London Regent’s University, scrisă chiar în aceste zile de protagonistă, concurează multicentenara legendă a turcului Techir și a muribundului său măgar, ce a certificat prima dată efectele terapeutice ale nămolului și apei saline de Techirghiol.

Reteta minune cu namol de Techirghiol

Reteta minune cu namol de Techirghiol

Oana Stan, tânăra de 23 de ani născută și crescută în mica stațiune balneo-climaterică Techirghiol, este modelul vocațional rar întâlnit al tânărului educat în străinătate care revine în România pentru a-și confirma succesul profesional.

După cum a declarat pentru AGERPRES, în exclusivitate, Oana Stan spune că ideea unei afaceri pe baza valorificării prin produse cosmetic și antireumatice a resurselor minerale din Lacul Techirghiol a venit natural, când trebuia să-și aleagă o temă de impact pentru licența de la London Regent’s University.

Citeste articolul complet pe Agerpres

RECOMANDARI:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Sociale:

RSS

BANCUL ZILEI

  • Bancul zilei

    Bancul zilei

    - Ioane, cumpăratu-ţi-ai maşină?- Cumpărat, mă Gheo!- Ce culoare?- Păi,

Like me!