Elevi de exceptie la Liceul International de Informatica din Constanta

miercuri 27th, noiembrie 2013 / 09:54

În perioada 14 – 17 noiembrie elevii Liceului Teoretic Internațional de Informatică implicați în proiectul Leonardo da Vinci Investigating the usage areas of tablet PCs, au călătorit în capitalele Germaniei și Turciei pentru a prezenta niște lecții demonstrative de geografie a țărilor implicate în proiect.

Elevi de exceptie la Liceul International de Informatica din ConstantaDragan Mario, Cezar Bercea și Dragos Marginean, insoțiți de prof. Habil Yener, au prezentat lecția în fața unor elevi de liceu din Ankara. Iar munca din ultimele săptămâni le-a fost răsplătită prin vizitarea celor mai atractive obiective turistice ale capitalei Turciei, dar și a unuia din cele mai mari parcuri de distracții din Europa. Și nu în ultimul rând ei s-au bucurat de variata și extrem de gustoasa mâncare turcească.

Elevul Dragan Mario a mai prezentat acum ceva timp o lectie demonstrativa si in Italia alaturi de profesorul sau de informatica. Se pare ca acesta a hotarat ca de data aceasta sa impresioneze si capitala tarii aflate pe doua continente! Elif Memet, Laura Petcu și Teodora Ceangă, împreună cu prof. Ioana Stochiță, au prezentat lecțiile în fața unui grup de elevi din Polonia, aflați în Berlin, de asemenea, în timpul liber, fetele au vizitat sediul Parlamentului german din Clădirea Reichstag, poarta Brandenburg, ruine ale zidului Berlinului, turnul televiziunii, Berliner Dom, Alexander Platz și alte obiective tursitice faimoase ale acestui oraș.

I.P.

, , ,

Lasă un răspuns

Sociale:

RSS

BANCUL ZILEI

Top articole (24 ore)

Radu Mazăre în libertate
Armata Romana a intrat in STARE DE ALERTA! Ne pregatim de RAZBOI!
Energie termică subvenţionată din profitul APC
Cotroceneanul pleşuv divide ca să se apere
„Refuz să joc rolul într-o telenovelă numită telejustiţie“
Cârtiţele asfaltului nu aparţin RAJA! Niciun centimetru pătrat lăsat neastupat!

Like me!