ANAF. Angajari la Directia Antifrauda – vezi conditiile

joi, 26 septembrie 2013

ANAF. Angajari la Directia Antifrauda   vezi conditiileAgenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) organizează, în data de 19 octombrie 2013, un concurs pentru ocuparea unui număr de 1.181 posturi la Direcţia generală antifraudă fiscală, se arată într-un comunicat al instituţiei remis, joi, AGERPRES.

Condiţiile de participare la concurs sunt condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr 188/1999, republicată (r2), cu modificările şi completările ulterioare, pentru ocuparea funcţiilor publice.

Concursul constă în trei etape, respectiv selecţia dosarelor de înscriere, proba scrisă şi interviul.

‘Proba scrisă se va desfăşura în data de 19 octombrie 2013 şi va consta în rezolvarea unor teste-grilă de către candidaţi. Pentru proba scrisă se testează cunoştinţele teoretice necesare ocupării funcţiilor publice pentru care se organizează concursul. Subiectele se stabilesc pe baza bibliografiei de concurs aprobată de preşedintele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, astfel încât să se asigure verificarea capacităţii de analiză şi sinteză a candidaţilor, în concordanţă cu nivelul şi specificul funcţiilor publice pentru care se organizează concursul’, se arată în document.

Regulamentul de desfăşurare a concursului sau examenului pentru ocuparea funcţiei publice specifice de inspector antifraudă din cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală a fost aprobat prin Hotărârea Guvernului României nr. 677/2013.

Agerpres

RECOMANDARI:

, , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Sociale:

RSS

BANCUL ZILEI

  • Bancul zilei

    Bancul zilei

    - Ioane, cumpăratu-ţi-ai maşină?- Cumpărat, mă Gheo!- Ce culoare?- Păi,

Like me!